Hvad siger kunderne ...

Nedenstående udtalelser er indhentet fra udvalgte kunder vedrørende udførte opgaver*:

Anne Mikkelsen
Director, Global IT Operations
Milestone Systems
17. January 2019

Jeg havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Philip i to år (2017-2018), da han arbejdede som ekstern konsulent hos Milestone Systems.

Philip hjalp os med at dokumentere og implementere kritiske procedurer for Global IT-operations, herunder procedurer for Incident Management, Security Incident Management, Identity & Access Management, herunder også kontroller og styring.

Jeg oplevede Philip som en dedikeret konsulent, der har udfordret mig og andre interessenter i virksomheden på en konstruktiv måde, baseret på hans viden og erfaring inden for Business Processes, Information Security and Compliance Management.

Som hiring manager følte jeg mig altid godt informeret om projekternes status og risici. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Philip, og jeg vil ikke tøve med at anmode om Filips assistance igen.

Tine Skov Madsen
Director HR & Organisation Development
SDC
18. October 2016

Philip arbejdede for mig som konsulent på et compliance-job i finanssektoren. I denne position lykkedes det Philip hurtigt at få et indblik i udfordringer med engagementet og ramte plet ved at køre på de daglige opgaver, han overtog.

Jeg har oplevet Philip som en dedikeret, professionel og kyndig person, der har været i stand til at engagere sig med vores interessenter problemfrit. Han ser konstant efter måder at forbedre forretningen og arbejdsmetoder og leverede meget solidt arbejde, mens han har været hos os.

Clare Pettitt
Interim Group Audit Manager
Mecom Group plc / Berlingske Media
27. November 2013

Philip er en professionel, motiveret person. Han demonstrerede et dybt kendskab til virksomheden, de tilknyttede risici og hvordan disse risici skulle være kontrolleret og styret inden for virksomheden - og give ledelsen passende udfordring og support.

Hans arbejde var altid af højeste kvalitet. Jeg ville bestemt bruge hans tjenester igen og vil meget anbefale ham.

Michael Higgings
Sarbanes-Oxley Manager
Jeld-Wen Inc.
20. March 2012

Jeg havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Philip i næsten et år, mens han ledede IT SOX-implementeringen i vores europæiske region. Philips konsulentmæssige og rådgivende tilgang var et aktiv for det samlede projektteam såvel som det regionale team.

Han henvendte sig til projektet med entusiasme og stor energi, som fortsatte gennem hele engagementets varighed. Philip leverede kvalitetsrapportering rettidigt og altid var tilgængelig, også ud over normal arbejdstid uden problemer. Når man står over for en udfordrende opgave eller modstand mod en fast plan, kunne jeg stole på Philip til at styre det aktuelle forhold på fin vis.

Jeg vil absolut anbefale Philip og ville bestemt anmode om Philips hjælp, hvis hans kvalifikationer skulle være nødvendige igen i fremtiden.

* Oversat fra engelsk. Se endvidere profil på linkedin.
Sidst opdateret: 5. marts 2020